Impress

Design prezentációs tanfolyam

Előjelentkezés - 2019

A legjobb design sem ér semmit, ha nem tudod átadni a közönségnek, legyen az egy ügyfél, egy üzleti vezető, vagy egy befektető. Tanulj meg profin prezentálni, hogy a terveidből a legtöbbet tudd kihozni.

A jó prezentációs készség a designer eszköztárának egyik alapvető eleme. Egy érdekes, izgalmas prezentáció segít átadni a design mögötti döntéseket és motivációkat, segít érzelmi kapcsolatot kialakítani a hallgatósággal, inspirálni a változást, amit a design megtestesít. A tanfolyamon megtanulhatod a sikeres design prezentáció sajátosságait, és megszerezheted a legfontosabb általános prezentációs készségeket. A tanfolyam magyar nyelvű.

Ár és férőhely

Hamarosan

Érdeklődés jelzése

Jelentkezési határidő: Hamarosan

Túljelentkezés esetén a MOME IxD alumni tagok előnyben részesülnek.

Miért hasznos?

A jó prezentáció képessége nem egy adottság, hanem egy elsajátítható készség. A sikeres design prezentáció kulcsa a történetek, változások bemutatására fókuszáló, érzelmi kapcsolatokat kialakító tartalom és az erős, őszinte színpadi jelenlét. A tanfolyam során a Design Thinking és a színpadi improvizáció technikáit ötvözve sajátíthatod el a legfontosabb szükséges készségeket, melyeknek hasznát veheted a csapaton belüli kommunikációban, az ügyfélprezentációkban, vagy akár közönség előtti előadásokban is. A trainerek mindenkivel személyesen foglalkoznak, és minden technikát többször, éles helyzetben is kipróbálhatsz.

Mit fogsz megtanulni?

A prezentációkészítés és előadás legfontosabb technikáit és készségeit.

 • Storytelling: Megtanulhatod, hogyan formálj egy design ötletből egy, a hallgatóid számára releváns történetet
 • Előadói attitűd: Megtanulhatod, hogy alakítsd ki a személyes kommunikációs stílusod, hogyan keltsd fel és tartsd fenn a hallgatóid figyelmét, hogyan alakíts ki velük partneri kapcsolatot, hogyan légy dinamikus, energikus és spontán egy prezentációs helyzetben
 • publicspeaking
 • confidence
 • mennifog
 • presentation

Órarend és helyszín

A tanfolyam közös workshopokból épül fel

A pontos órarendet itt töltheted le.

Helyszín: Ponton Openspace
1015 Budapest, Batthyány utca 65.

Korábbi órarend

Tanulj piaci tapasztalattal rendelkező szakértőktől

Andrew Hefler

Andrew Hefler

Vezető Tréner @ Dramatix

Dél-Kaliforniai Egyetemen végzett. Játszott a Kontroll és a Fekete kefe című filmekben. A Nemzeti Színház tagja, a Grund Színház vezetője.

Csertán Ákos

Csertán Ákos

Design Strategist

Pszichológus, 10 éve foglalkozik interaktív rendszerek tervezésével a klasszikus portáloktól utility alkalmazásokon át interaktív installációkig és fizikai tárgyakig.

Neked szól ha...

 • Szeretnél jobb, érdekesebb előadó lenni
 • Designerként dolgozol
 • Gyakran kerülsz ügyfélkapcsolati helyzetbe - vagy kerülöd ezeket, mert nem érzed magad elég magabiztosnak
 • Szeretnéd az ötleteidet jobban, hatékonyabban, sikeresebben átadni

Nem neked szól ha...

 • Nem designnal foglalkozol
 • Gyakorlott, képzett előadó vagy
 • Nem tudsz megjelenni az alkalmakon

Elérhetőségek

MOME Open koordinátor:

Merkl Márta

+36-20-350-9367 (H-P 9-17 óra között)
open@mome.hu

A MOME IxD laborról

Az Interaction Design egyetemi labor 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy az emberközpontú tervezést, módszereit a felsőoktatásban képviselje. A labor oktatói szakemberek és egyetemi tanárok összessége. Hallgatói a digitális design és szolgáltatástervezés területén érvényesülni kívánó, egyetemi diákok és felnőttképzésben résztvevők.

IxD Lab weboldal Facebook oldalunk

MOME IxD labor